Inpakwerk: wie kan zich aanmelden?

Extra informatie

Wil je inpakwerk verrichten? Dan kan je natuurlijk niet zonder benodigdheden. Alleen dan moet je wel weten welke benodigdheden noodzakelijk zijn. Je moet ervoor zorgen dat verschillende zaken goed geregeld zijn voordat je daadwerkelijk met thuiswerk aan de slag kan gaan! Daarnaast moet de aanbieder natuurlijk de lading kwijt kunnen. Denk hierbij aan de mogelijk om te kunnen uitladen, maar ook de mogelijk om de producten op te kunnen slaan is belangrijk!

Houdt er rekening mee dat wij niet op opdrachtgever zijn maar alleen de tussenpersoon! Voor vragen dien je bij de opdrachtgever te zijn!

De vergoeding die je krijgt voor deze bezigheid wordt doorgaans per stuk berekend of per complete opdracht. Dit kan variëren van 2 tot 3 cent per stuk tot zo’n € 455,00 voor een complete order. Mocht u inpakwerk doen (bijvoorbeeld: kaarten inpakken) is dit dus snel verdiend. De meeste thuiswerkcentrales werken “wit”, dit betekent dat u als thuiswerker op een belastinggrens zit van € 455,00 per maand zonder belasting hierover te betalen. Als u en uw partner bijvoorbeeld allebei één order per maand afhandelen zit u op € 900,00 extra per maand belastingvrij! Mocht u een uitkering hebben moet u wel even uitzoeken hoeveel u maximaal mag (bij)verdienen, anders kan dit ten koste gaan van uw uitkering.